ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ

Συμμετείχαμε στη δημιουργία ενός θαλάσσιου πάρκου στην Quanghou τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Προσεγγίσαμε το έργο ως σημείο αναφοράς για την διασκέδαση, αλλά και με γνώμονα την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης που πρέπει να αισθάνεται ο κάθε επισκέπτης. Με επιλογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σίγουρα δεν αφήνει κανένα μας φίλο, μικρό ή μεγάλο, χωρίς να ζήσει την μοναδική αυτή εμπειρία.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Σε συνεργασία με έναν από τους πιο ευαισθητοποιημένους ΜΚΟ παγκοσμίως, φέραμε σε μικρές και μεγάλες κοινότητες της Αφρικής το αγαθό που για πολλούς από εμάς θεωρείται δεδομένο, το νερό! Καταφέραμε μέσω επιτυχημένων προσπαθειών να φέρουμε το νερό σε περιοχές που βασίζονταν μέχρι σήμερα αποκλειστικά στο βρόχινο νερό, το οποίο μειώνεται κάθε χρόνο. Πλέον τα χωριά και οι κοινότητες μπορούν να προγραμματίζουν ακόμα και τις σοδειές τους. Ένα περιστατικό που πραγματικά μας συγκλόνισε και μας κάνει υπερήφανους για την συνεισφορά μας, είναι όταν ακούσαμε τα παιδιά να αναφωνούν «Όχι άλλο νερό λίμνης».

ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ CALAHARI

Δημιουργήσαμε με την συνεργάτιδα εταιρεία εκεί ένα από τα μεγαλύτερα ηλιακά πάρκα του κόσμου. Άποψη μας είναι ότι οι ηλιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις αποτελούν μερικές από τις πιο φθηνές και παραγωγικές δυνάμεις με ταχύτατη εδραίωση και αποτελεσματικότητα στις αναδυόμενες οικονομίες. Η ομάδα μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε αυτό το πεδίο:

  • Σχεδιασμός και έλεγχος χώρου
  • Μελέτες σκοπιμότητας
  • Αξιολόγηση απόδοσης πόρων και ενέργειας (ΕΥΑ)
  • Εννοιολογική μηχανική
  • Αρχικός σχεδιασμός
  • Λειτουργική παρακολούθηση του έργου

ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ JEFFRYS BAY

Αξιοποιώντας κάθε μορφή εναλλακτικής πηγής ενέργειας, συμμετείχαμε στην κατασκευή αιολικού πάρκου στην Νότια Αφρική. Το αιολικό πάρκο έχει δυνατότητα παροχής ενέργειας, με μια μέση παραγωγή, ώστε να καλύψει τις ανάγκες 114.100 μέσων νοτιοαφρικανικών κατοικιών. Ένα ποσοστό των λειτουργικών εσόδων, χρησιμοποιείται για να ωφεληθεί η τοπική κοινότητα, μέσω προγραμμάτων κοινωνικό – οικονομικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Συνεργαστήκαμε με επιστημονική εταιρεία και καταφέραμε να συλλέξουμε τα κατάλληλα δεδομένα, ώστε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που να οδηγός κατεύθυνσης για την δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων, την PQP. Το συγκεκριμένο επιστημονικό εργαλείο, μας δίνει πληροφορίες από το κατάλληλο σημείο δημιουργίας του πάρκου έως και τα απαιτούμενα panels για τη μέγιστη απόδοση ενέργειας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Το 2010 βοηθήσαμε στην ίδρυση μιας παγκόσμιας πλατφόρμας δικτύωσης 235+ κορυφαίων φορτωτών έργων και ειδικών βαρέων φορτωτών σε 105+ χώρες, οι οποίοι χειρίζονται τη μεταφορά υπερμεγεθών και βαρέων αντικειμένων ή αποστολών που αποτελούνται από σύνθετα εξαρτήματα.